Join us for TPF2022!

13 - 15 okt. /// 10.00 - 17.00 /// Expositiehal Autotron.

TPF is het grootste en meest inclusieve Festival van Nederland met een focus op textielkunst, traditionele textieltechnieken en ambacht.  TPF Partners zijn TxP Magazine, STIDOC (Stichting Textiel Informatie & Documentatie Centrum) en het Textielmuseum | Textiellab.

Wist je dat TPF2022 dit najaar van 13 t/m 15 okt. haar 10-jarig Jubileum viert? Van solo en groepsexposities, community art craftivism projecten en live performance art op de Textielkunst Expo.  Ambacht en vakmanschap van meesterlijk niveau op het gebied van traditionele textieltechnieken op de Textiel+ Marketplace en Arts & Crafts Market. Tot established artist & curator talks in de Textile+ Lectures Series en kennisuitwisseling met textielambassadeurs van de 7 Nederlands Textielverenigingen op het Textielplein op het gebied van quilten, vilten, patchwork, weven en spinnen tot  breien, haken, borduren, kantklossen, (plant)verven, ontwerpen, naaien en naaldkunst. 

Tijdens TPF2022 vieren we samen de liefde voor textiel. ❤️ 

Join us this Fall for TPF2022.

Afgebeeld: detail uit de recente serie ‘It’s a girl’ – Karin van der Linden.

When

Do. 13 okt - za. 15 okt. '22 Tijd: 10.00 - 17.00 uur
Expositiehal Autotron
Graafsebaan 133 /// 5248 Rosmalen.

Travel

Op de drie TPF2022 dagen rijdt er een (retour) shuttle van
's-Hertogenbosch c.s. naar Expositiehal Autotron (max. 10 min. wachttijd). Een shuttle retourticket (€ 5,00) is alleen online beschikbaar. Kom je met eigen vervoer? Het terrein beschikt over +/- 2.500 parkeerplaatsen.
Opstap pendelbus voorzijde station Den Bosch perron A!

Tickets

Tickets online: € 12.50 p.p. /// Tickets kassa: € 13.50 p.p.
Kinderen onder de 12 jaar: free entrance.
Pendelbus (retour): € 5,00.
Opstap pendelbus voorzijde station Den Bosch perron A!

Extra

In het Restaurant zijn verschillende drinks, sweets & bites verkrijgbaar. Van cappuccino, kruidenthee, en verse jus d'orange tot verschillende taartjes, hartige hapjes, broodjes en soep. Een deel is vegetarisch. Je mag ook zelf een lunch en/of snackjes meenemen. De locatie is rolstoelvriendelijk en er is een betaalde garderobe. Het is mogelijk om aan de kassa geld te pinnen.