Locatie

Brabanthallen, Hal 7

Bezoekadres:

Diezekade 2
5222 AK 
‘s-Hertogenbosch

Bereikbaarheid

De Brabanthallen zijn eenvoudig per openbaar vervoer te bereiken. Raadpleeg www.9292ov.nl voor actuele openbaar vervoer informatie en/of www.ns.nl voor de treintijden van en naar Den Bosch.

Vanaf station ’s Hertogenbosch Centraal is het 15 minuten lopen naar de Brabanthallen.

Ook zetten wij PENDELBUSSEN in die dagelijks de hele dag door rijden van het centraal station naar de Brabanthallen en v.v. (de wachttijd is maximaal 10 minuten)

!!! LET OP !!! Om gebruik te kunnen maken van de pendeldienst dient u vooraf online uw busticket te kopen via: https://textielplusfestival.nl/tickets/

De opstapplaats van de pendelbussen is halte B aan de voorzijde van centraal station Den Bosch. 

Auto

De Brabanthallen zijn strategisch gelegen in het hart van Nederland en daarom ook met de auto eenvoudig en goed te bereiken. Er zijn 8000 betaalde parkeerplaatsen en  E-LAAD punten.

Vanuit de richting Utrecht/Eindhoven (A2):
Neem de A2 richting ’s Hertogenbosch. Houd bij knooppunt Empel de A59 richting Waalwijk aan en neem dan afrit 46 Engelen. Volg de borden Brabanthallen.

Vanuit de richting Nijmegen (A59):
Volg vanaf de A59 de instructies richting ’s Hertogenbosch. Houd bij knooppunt Hintham de A2 richting Utrecht aan. Houd bij knooppunt Empel de A59 richting Waalwijk aan en neem dan afrit 46 Engelen. Volg de borden Brabanthallen.

Vanuit de richting Rotterdam (A59)

Neem de A59 richting ’s Hertogenbosch. Houd bij knooppunt Empel de A59 richting Waalwijk aan en neem dan afrit 46 Engelen. Volg de borden Brabanthallen.


Parkeren

Het parkeerterrein van de Brabanthallen is voorzien van een parkeersysteem waarbij de inrijslagbomen automatisch openen. Je kunt binnen in de entreehal bij de parkeerautomaten een uitrijkaart kopen (contant en pin) voor € 8,00.


Pinnen

Pinnen is mogelijk in de Brabanthallen. Houd er rekening mee dat er per transactie extra kosten in rekening worden gebracht (alleen bij geldopname, niet bij betaling van bijv. entreetickets).


Catering

Tijdens de beurs staat de cateringservice garant voor het serveren van koffie, thee, fris, diverse broodjes, soep en enkele heerlijke stamppotten. Goed bereikbare uitgiftepunten voor drankjes en snacks zijn vanzelfsprekend.