Deelnemen aan onze handwerkbeurs?

Inschrijfformulieren

Wilt u deelnemen aan het Textiel Plus Festival? Neem contact op met Anouk@terwisse.nl

U kunt op basis van uw te verkopen producten inschatten welk onderdeel bij u en/of uw bedrijf past.

Het inschrijfformulier van de Handwerk en Quiltdagen is voor de commerciële verkoop van materialen en benodigdheden, die van Textiel Plus Arts & Crafts voor eigengemaakte/zelf ontwikkelde producten, kunst, sieraden etc. van textiel. Verkoopt u beide neem dan contact op voor advies en prijs.

Let op! Iedereen die vóór 1 augustus inschrijft en betaalt, krijgt 10% korting op het vloeroppervlak!

Neem gerust telefonisch contact op of via mail om de inschrijving te bespreken of vragen te stellen. U kunt het ingevulde formulier naar ons mailen, faxen of per post versturen.

Beursopzet

De Handwerk en Quiltdagen is een inspirerend, prikkelend, kennisoverdragend en tot de verbeelding sprekend evenement, waarbij handwerk en textiel centraal staat. Vakmanschap en kunst als inspiratie voor iedereen die van handwerken houdt!

Op de Handwerk en Quiltdagen staat een hoogwaardig en breed aanbod van handwerkmaterialen en benodigdheden centraal. Onderdelen die in ieder geval worden aangeboden, zijn: quilten, patchwork, breien, haken, borduren, naaien, vilten, spinnen, weven, kantklossen, kralen, knopen, sieraden en zelfmaakmode. Daarnaast wordt er een uitgebreid workshop- en demonstratieprogramma samengesteld en kunnen bezoekers inspiratie opdoen op de Grootste Textielkunsttentoonstelling van Nederland: hèt onderdeel waarmee de Handwerk en Quiltdagen zich al jaren onderscheid van elke andere handwerkbeurs.

Naast het gevarieerde aanbod van handwerk- en quiltmaterialen, workshops en exposities, organiseren wij er dit jaar een geheel nieuw onderdeel bij: Textiel Plus Arts & Crafts! De organisatie van de Handwerk en Quiltdagen heeft de handen ineengeslagen met het magazine TxP om de Textiel Plus Kunstdagen nieuw leven in te blazen. Dat houdt in dat de Handwerk en Quiltdagen wordt uitgebreid met een inspirerende kunstmarkt met onder andere handgemaakte producten, handgeverfde of bewerkte materialen, kunst en sieraden van textiel. Textiel Plus Arts & Crafts wordt georganiseerd voor iedereen die zijn/haar handgemaakte producten en kunst aan de man wil brengen bij een groot publiek met affiniteit voor textiel en vakwerk. Zowel amateurkunstenaars als professionals zijn van harte welkom om deel te nemen!

Publiciteit

De publiciteit is een belangrijk aspect om ervoor te zorgen dat er veel bezoekers komen. Om u een beeld te geven van onze campagne ziet u hier een overzicht van wat wij standaard doen:

  • Flyers: We verspreiden ca. 80.000 flyers met behulp van de deelnemers en diverse andere kanalen.
  • Posters: Er worden ca. 1.000  A0 posters geplaatst of geplakt in de regio Utrecht.
  • Persbericht: naar 250 redacties van landelijke tijdschriften, vakbladen, kranten etc.
  • Advertenties/advertorials: In diverse vakbladen zoals o.a. Stitch Enzo, Quiltersgilde, Quilt Enzo, Hobbyhandig, Handwerken zonder Grenzen worden advertenties geplaatst en/of zij nemen ons mee in nieuwsbrieven/agenda’s. Daarnaast komt er 2 weken èn 1 week voor aanvang een aankonding van de beurs in circa 800.000 Huis aan Huisbladen te staan in de regio’s Utrecht, Amersfoort, Apeldoorn en Tiel.
  • Regionale media en kortingsacties: Regionale media zoals lokale/regionale tv/radio, kortingsacties via diverse websites, kranten en tijdschriften.
  • Googleadwords en Facebookads.
  • Websites en Agenda’s: Naast op alle sites van de deelnemers zorgen we ervoor dat er een aankondiging van de beurs op zoveel mogelijk uit-agenda’s, relevante startpagina’s en creatieve sites staat.
  • Nieuwsbrief: Er worden in de aanloopweken van de beurs diverse nieuwsbrieven verstuurd met de laatste nieuwtjes en een kortingsbon op de entreeprijs.

Naast bovenstaande stellen wij jaarlijks een extra plan op die specifiek gericht is op de thema’s van dat jaar.

Tafels en stoelen

U kunt bij ons twee afmetingen tafels huren. Tafels van 200 x 80 cm: € 14,00 per stuk. En tafels van 120 x 80 cm: € 10,00 per stuk. Stoelen zijn € 5,00 per stuk. Alle prijzen zijn excl. 21% btw.

Laden en lossen

Vanwege het leggen van vloerbedekking is het niet toegestaan om met auto’s naar binnen te rijden om te laden en te lossen.

Opbouw- en afbouwtijden

De opbouwtijden zijn op woensdag van 12.00 tot 20.00 uur en op donderdag van 7.00 tot 10.00 uur. Afbouw op zaterdag als de beurs is afgelopen, vanaf 17.00 uur. Tijdens de opbouw zorgen wij voor koffie en thee met wat lekkers. Ons streven is om naast een succesvolle beurs ook een prettige en gezellige beurs te organiseren!

Parkeren standhouders

Tijdens de opbouw is parkeren gratis. Op de beursdagen is parkeren mogelijk voor een gereduceerd tarief. Deze parkeerkaarten kunnen gekocht worden bij de shop in de Brabanthallen: € 6,00 per dag.