TPF2022

Locatie

OV + Pendelbus

TPF2022 is goed te bereiken met het OV. Raadpleeg www.9292ov.nl en/of www.ns.nl voor de actuele treintijden van & naar ‘s-Hertogenbosch c.s.

Wist je dat gedurende de 3 TPF2022 dagen er een speciale Pendelbus rijdt tussen Autotron & ‘s-Hertogenbosch c.s.? De opstapplaats is halte B aan de voorzijde. De max. wachttijd voor de Pendelbus is 10 min. Een rit duurt +/- 15 min. Wil je gebruik maken van de Pendelbus? Een retourticket is €5,-. Buy your online ticket here: https://textielplusfestival.nl/tickets/

 

Eigen Vervoer

> Vanuit de richting UTRECHT/EINDHOVEN (A2):

Volg de instructies richting ’s-Hertogenbosch. Houd bij Ring ’s-Hertogenbosch de richting Oss/Nijmegen aan. Rijd de A59 op richting Nijmegen. Neem na 4,2 km afslag ‘Kruisstraat’ en sla aan het einde van de afrit rechtsaf. Volg deze weg en rijd het Autotron terrein op.

> Vanuit de richting NIJMEGEN (A59):
Volg de instructies richting ’s-Hertogenbosch op de A59. Neem op de A59 afslag ‘Kruisstraat’ en sla aan het einde van de afrit linksaf. Volg deze weg en rijd het Autotron terrein op.

Parkeren & Overnachten

De parkeerplaats beschikt over ruim 2.500 plekken. Slagbomen openen automatisch bij binnenkomst. In de entreehal worden uitrij-kaarten verkocht om het terrein te kunnen verlaten. Ook zijn er voldoende  E-LAAD punten.

Indien je wilt overnachten in de buurt, heeft Hotel van der Valk Nuland een speciale kortingsactie voor TPF2022 deelnemers & bezoekers. De kortingscode = NUL-TEXTIEL