TPF2022 Travel

Locatie

Shuttle & O.V.

Wist je dat tijdens de 3 TPF2022 Festivaldagen er een (retour) shuttle rijdt tussen Expositiehal Autotron en het centraal station ‘s-Hertogenbosch? De opstapplaats is halte A aan de voorzijde. De wachttijd is max. 10 min. en een ritje duurt +/- 15 min. 

> Een shuttle retourticket is €5,- en is alleen hier online verkrijgbaar.

> Tijdens de 3 TPF2022 dagen vertrekt de eerste shuttle rond 09.00 van ‘s-Hertogenbosch c.s. > Expositiehal Autotron. De laatste shuttle vertrekt 17.15 van Expositiehal Autotron > ‘s-Hertogenbosch c.s.

Raadpleeg www.9292ov.nl en/of www.ns.nl voor de actuele treintijden van en naar ‘s-Hertogenbosch c.s.

 

Eigen Vervoer

> Vanuit Richting UTRECHT/EINDHOVEN /// A2

Volg de instructies richting ’s-Hertogenbosch. Houd bij Ring ’s-Hertogenbosch de richting Oss/Nijmegen aan. Rijd de A59 op richting Nijmegen. Neem na 4,2 km afslag ‘Kruisstraat’ en sla aan het einde van de afrit rechtsaf. Volg deze weg en rijd het terrein van Expositiehal Autotron op.

> Vanuit Richting NIJMEGEN /// A59

Volg de instructies richting ’s-Hertogenbosch op de A59. Neem op de A59 afslag ‘Kruisstraat’ en sla aan het einde van de afrit linksaf. Volg deze weg en rijd het terrein van Expositiehal Autotron op.

Parkeren & Overnachten

Expositiehal Autotron beschikt over ruim 2.500 parkeerplaatsen. Slagbomen openen automatisch bij binnenkomst. In de entreehal kun je een uitrij-kaartje kopen om het terrein te verlaten. Een parkeerticket kost 8 euro. Er zijn voldoende  E-LAAD punten.

Indien je wilt overnachten in de buurt, heeft Hotel van der Valk Nuland een speciale kortingsactie voor TPF2022 deelnemers /// bezoekers. De kortingscode = NUL-TEXTIEL