TPF2022

Autotron

OV & TPF Pendelbus

Het Autotron is eenvoudig per openbaar vervoer te bereiken. Raadpleeg www.9292ov.nl voor actuele OV informatie en/of www.ns.nl voor treintijden van en naar ‘s-Hertogenbosch centraal station.

TPF zet Pendelbussen in, die gedurende de 3 TPF2022 dagen rijden tussen Autotron en ‘s-Hertogenbosch centraal station. De opstapplaats van de TPF Pendelbus is halte B aan de voorzijde.

De max. wachttijd voor de TPF Pendebus is 10 min. Een ritje van en naar het Autotron duurt +/- 15 min. Wil je gebruik maken van de TPF Pendelbus? Een retourticket kost 5,00. Koop voorafgaand aan TPF2022 het Pendelbus ticket online via: https://textielplusfestival.nl/tickets/

 

Eigen Auto

Het Autotron is strategisch gelegen en gemakkelijk met de auto bereikbaar. Er zijn voldoende betaalde parkeerplaatsen + E-LAAD punten.

> Vanuit de richting UTRECHT/EINDHOVEN (A2):
Volg de instructies richting ’s-Hertogenbosch. Houd bij Ring ’s-Hertogenbosch de richting Oss/Nijmegen aan. Rijd de A59 op richting Nijmegen. Neem na 4,2 km afslag ‘Kruisstraat’ en sla aan het einde van de afrit rechtsaf. Volg deze weg en rijd het Autotron terrein op.

> Vanuit de richting NIJMEGEN (A59):
Volg de instructies richting ’s-Hertogenbosch op de A59. Neem op de A59 afslag ‘Kruisstraat’ en sla aan het einde van de afrit linksaf. Volg deze weg en rijd het Autotron terrein op.

Parkeren

Autotron beschikt over ruim 2.500 parkeerplaatsen. Het parkeerterrein van Autotron is voorzien van een parkeersysteem waarbij de slagbomen automatisch openen, zodra je het terrein betreedt. In de entreehal worden uitrij-kaarten verkocht als je het terrein wilt verlaten.

Overnachting

Zoek je een overnachting in de buurt? Hotel van der Valk Nuland heeft een speciale TPF2022 kortingsactie voor deelnemers en bezoekers.

kortingscode: NUL-TEXTIEL

Bezoek hier de website van Hotel van der Valk Nuland