Autotron Rosmalen

Bezoekadres

Openbaar vervoer

Het Autotron is eenvoudig per openbaar vervoer te bereiken. Raadpleeg www.9292ov.nl voor actuele openbaar vervoer informatie en/of www.ns.nl voor de treintijden van en naar Den Bosch.

Vanaf station ’s Hertogenbosch Centraal is het 12 tot 15 minuten met de pendelbus naar het Autotron.

Wij zetten PENDELBUSSEN in die dagelijks de hele dag door rijden van het centraal station naar het Autotron en v.v. (de wachttijd is maximaal 10 minuten)

!!! LET OP !!! Om gebruik te kunnen maken van de pendeldienst dient u vooraf online uw busticket te kopen via: https://textielplusfestival.nl/tickets/

De opstapplaats van de pendelbussen is halte B aan de voorzijde van centraal station Den Bosch.

Eigen vervoer

Auto

Het Autotron is strategisch gelegen in het hart van Nederland en daarom ook met de auto eenvoudig en goed te bereiken. Er zijn voldoende betaalde parkeerplaatsen en  E-LAAD punten.

Vanuit de richting Utrecht/Eindhoven (A2):
Volg de instructies richting ’s-Hertogenbosch. Houd bij Ring ’s-Hertogenbosch de verwijzing Oss/Nijmegen aan. Je rijdt nu de A59 op richting Nijmegen. Neem na 4,2 kilometer de afrit ‘Kruisstraat’ en sla aan het einde van de afrit rechtsaf. Wanneer je deze weg volgt rij je het terrein van Autotron op.

Vanuit de richting Nijmegen (A59):
Volg de instructies richting ’s-Hertogenbosch op de A59. Neem op de A59 de afslag ‘Kruisstraat’ en sla aan het einde van de afrit linksaf. Wanneer je deze weg volgt rij je het terrein van Autotron op.

Parkeren

Autotron beschikt over ruim 2.500 parkeerplaatsen. Het parkeerterrein van Autotron is voorzien van een parkeersysteem waarbij de slagbomen automatisch openen zodra je het terrein betreedt. Om het terrein na een evenement te verlaten worden er in de entreehal uitrijkaarten verkocht.