Modeshows / Parades 2019

Bijzondere creaties worden getoond in de vorm van een miniparade: over de gangpaden, langs het publiek, langs het terras, en soms ondersteund door muziek. Laat je verrassen door alle creativiteit!

LET OP!

Onderstaand is het programma van 2019. Dit staat tot omstreeks juli op de site om je een indruk te geven van het aanbod op gebied van de bijzondere parades.

Atelier Het Kleine Huis

* KOM JE MEE PARADEREN? *

Wil jij je textiele passie delen en mensen inspireren met de door jou zorgvuldig gemaakte creaties?
Dat kan…!

Op het Textiel Plus Festival kun jij je kunstzinnige werken en een stralend kindje voorbij laten komen in een miniparade!

Alle kunstzinnige textiele vormen zijn welkom! Denk aan vilten, weven, borduren, quilten, ecoprinten, breien, haken, naaien etc… De enige voorwaarde om mee te doen is: PUUR PLEZIER!

Hoe deel te nemen?
Vraag een eigen kindje (zoon, dochter, nichtje, buurmeisje) in de leeftijd tot 10 jaar of zij/hij jou modelletje wil zijn en kom samen met hem/haar en jouw eigen creaties op zaterdag 16 november a.s. naar de Brabanthallen in Den Bosch. Details volgen na aanmelding.

Alle stoere, artistieke, kleurrijke en sober verstilde modelletjes krijgen een:

Glitter make-over
Hair styling
èn
Een mini fotoshoot!

Voel je welkom om mee te doen, want van gedeelde pure passie gaan kleine hartjes zingen…

Geef jouw kunstzinnige creatie en modelletje op voor de mini-kinderparade en stuur een mail naar:

Rachel van der Weerd
atelierhetkleinehuis@home.nl

MINI-KINDERPARADE
Zaterdag 16 november
11.30 uur

Atelierzaken
Het werk van Lisette de Klerk bestaat uit het vormgeven van kleding; bestaande uit gevilte stoffen of combinaties van vilt/ katoen/zijde/linnen en leer.

Bij de vormgeving gaat zij uit van grote lappen stof die op verschillende manieren ingeknipt of verknipt worden. Met dreads (gevilte draden) wordt het uiteindelijke kledingstuk in elkaar gezet. Voor de bewerking maakt ze veelal gebruik van organische motieven en structuren. De meest voorkomende kledingstukken zijn; jassen/ hesjes/ hoeden/ sjaals/ tassen/overjurken en sieraden.

De kleding is goed te combineren met eenvoudige basic onderkleding, heeft een neiging tot tribal art en is uniek.

Ook interieur objecten zoals kussenhoezen/ wandkleden/ gevilte schalen en kleine woonaccessoires in allerlei vormen zijn onderdeel van haar werk.

ATELIERZAKEN is de verzamelnaam voor alles wat zij maakt en onderneemt en biedt ruimte voor openheid en verandering.

www.atelierzaken.com

ROC Tilburg

2 studenten van de mode-opleiding van het ROC Tilburg laten tijdens het Textiel Plus Festival hun zelfgemaakte creaties zien!