Textiel Plus Festival ONLINE

We werken hard om de nieuwe website te ontwikkelen en hopelijk kunnen we binnenkort het nieuwe platform openstellen voor deelnemers en publiek. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn krijg je bericht via  de nieuwsbrief en zullen we het op de website vermelden. 

De wereld staat echter niet stil, en wij ook niet! Wij zullen jullie op een hele andere manier tóch volledig onderdompelen in de wereld van textiel! 
De online mogelijkheden zijn eindeloos en sinds de afgelopen editie in november 2020 verder uitgebouwd en ontwikkeld. THE SKY IS THE LIMIT!

Shop till you drop

Dag én nacht shoppen! Zie je iets wat je nodig hebt of wil je meer informatie over een artikel of product? Met slechts 1 muisklik kom je meteen in de juiste webshop terecht. Profiteer ook van de vele speciale TPF-aanbiedingen!

Doe mee!

Volg de leukste workshops en demonstraties wanneer je maar wilt en pauzeer het filmpje als je iets meer tijd nodig hebt. Kom je er niet uit of loop je vast? Stel al je vragen aan de deelnemers via de chat of Zoom meetings!

Stap in de wereld van textiel

Er wordt een magnifiek programma samengesteld, vol met workshops en demonstraties, lezingen en show&tells van profs, de uitslag van de Textiel Plus Wedstrijd, zinnenprikkelende exposities en natuurlijk ook de nodige verrassingen..!

Meet and greet

Via de chatfunctie kun je met -bijna- alle deelnemers kennismaken, vragen stellen of gezellig bijkletsen. Doe je dat liever met beeld? Kijk dan welke deelnemers Zoom meetings en livestreams hebben ingepland en sluit je aan!

Je dagelijks  toegang tot het complete programma, incl. chatfuncties, groepsmeetings en livestreams. Maar ook buiten deze tijden kun je naar hartenlust shoppen, foto’s bekijken, verhalen lezen en alle video’s bekijken die onze deelnemers speciaal voor jullie hebben opgenomen. Wij zijn ONLINE dus 24 uur per dag geopend!

Al je favoriete winkels en ateliers, overzichtelijk bij elkaar! Elke deelnemer heeft een eigen pagina ingericht met uitgebreide informatie over zichzelf, de winkel, de materialen, producten, kunst etc. Je kunt in alle rust je inkopen doen bij de webshops die jij hebt uitgekozen.

Tientallen kunstenaars nemen je mee in hun belevingswereld en leggen hun proces bloot. Lees de prachtige verhalen, bekijk de beelden, volg virtuele rondleidingen door ateliers en luister naar de totstandkoming van kunstwerken, de toegepaste technieken en inspiratiebronnen.

Met een bezoek aan het Textiel Plus Festival ONLINE, steun je ons en onze deelnemers en draag je bij aan het voortbestaan van het festival!